Moodle EAM

Inscripcions i matrícules Batxillerat 2024-25 

Comprovau la vostra inscripció entrant en aquest link; si és correcte ja heu estat admesos,   independentment de la puntuació que surti (tothom que hagi fet el tràmit complert ha estat admès). Si no sortiu, per favor, telefonau al centre. 

Enllaç resultats inscripció batxillerat

instruccions usuaris pares-v8.pdf

Instruccions amb les passes a seguir per aconseguir una nova contrasenya del GESTIB

Si has oblidat o perdut la contrasenya del Gestib en aquest document i en aquest vídeo tens les passes per poder reiniciar la contrasenya.

VIDEO EXPLICATIU

«Miradas cruzadas: imágenes para la cohesión social» es un certamen de fotografía abierto a toda la sociedad. Mediante una convocatoria masiva y de alcance global se invita a una reflexión sobre las distintas realidades en torno a la pandemia por COVID19 en América Latina y Europa. 

¿Quieres saber más?  https://miradascruzadas.com/difunde/ 

INFORMACIÓ IMPORTANT

Els tràmits han de ser preferentment telemàtics, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través dels correus que apareixen en l’apartat de contactes d’aquesta pàgina i al telèfon 971 35 08 27.

CONTACTES

El projecte de col·laboració "recrEAM-recrEAMos" entre els cicles de Procediments de Joieria i Assistència al Producte Gràfic Imprès, ha obtingut la menció d'honor dels premis IX edició "Mejora tu Escuela Pública" en la modalitat B amb un total de 210 centres públics inscrit de 16 comunitats autònomes.

Enhorabona a tot el professorat i alumnat !

Projecte de col·laboració entre els cicles formatius de grau mitjà d’Arts plàstiques i disseny que s’imparteixen a l’Escola d’Art de Menorca:

Procediments de Joieria i Assistència al Producte Gràfic Imprès.

La professora Neus Vidal  ha presentat el projecte Joieria Gràfica al Congrés d'Innovació Educativa Illes Balears 2019.


Enhorabona als alumnes de 2n de batxillerat de Cultura Audiovisual II.

Curt guanyador al millor curtmetratge del concurs "Jo dic prou" contra la violència contra les dones.

Visita de l'artista Mona Hatoum a l'Escola

Maó +Flors+ EAM

L’Escola d’Art de Menorca ofereix als seus alumnes la possibilitat de gaudir de beques de mobilitat dins el programa europeu Erasmus+ per a FP, EuroFP Balears.